vineri, 1 ianuarie 2010

Turcia

Oferta Turcia
211 Euro
7 nopti-4*-All inclusive
Transport cu avionul

Turcia este o tara a contrastelor: pe langa relicvele antice s-a dezvoltat o industrie foarte bogata, diversificata si moderna.
Este o tara prietenoasa, cu o cultura foarte bogata, o tara care merita toti banii. Este destul de moderna pentru a fi in aceeasi masura confortabila si traditionala, starnind interesul turistilor. Turcia este una dintre primele 10 destinatii turistice de top din lume, primind mai mult de 23 milioane de vizitatori in fiecare an.
Istoria Turciei incepe cu peste 25 000 ani in urma, cu primele asezari umane. Unele dintre cele mai timpurii comunitati umane s-au intemeiat pe teritoriul Turciei de azi. Hititii, frigienii, grecii, romanii, bizantinii, ccruciatii, mongolii, otomanii si altii au lasat in urma lor arta si cultura specifica. In Turcia zilelor noastre se regasesc toate acestea - si mai multe telefoane mobilie decat ai vazut vreodata in viata ta la un loc.
Cu aproape 8400 km de coasta, sporturile de apa si yachtingul se gasesc la ele acasa. Plimbarile, raftingul, alpinismul, ciclismul, schiatul dar si baloanele cu aer cald sunt favoritele turistilor.
Turcia este o tara cu o mostenire culturala foarte mare. Ea a stat la baza nasterii unor civilizatii majore ca Imperiul Bizantin si Imperiul Otoman.
Datorita pozitionarii sale strategice, unde cele doua continente se unesc, Turcia este un amalgam de traditii vestice si estice, deseori descrise ca o punte intre cele doua civilizatii.
Astazi, minunile culturale si arheologice ale Turciei impreuna cu coasta mediteraneeana, reprezinta o Mecca pentru turisti, ce atrage milioane de calatori in fiecare an din toate colturile lumii.

Sursa: ghidturcia.com

Nici o zi fără Destinaţii Promoţionale!
Pentru contact, informaţii, oferte, rezervări folosiţi
radu.stepan@gmail.com , radu.stepan@yahoo.com
radu.stepan@trm-europe.ro
yahoo ID radu.stepan , skype ID radu.stepan
tel. 0754 936 859 ,
sau folosiţi MOTORUL DE CAUTARE OFERTE din josul paginii.