vineri, 1 ianuarie 2010

Egipt

Oferta Egipt
270 Euro
7 nopti - 3*
transport cu avionul

"Nu există o altă ţară, care să ascundă atâtea minuni" - scria Herodot cu 2400 ani în urmă. Oricine vizitează Egiptul găseşte întotdeauna ceva care să-l atragă. Marea Roşie oferă oportunităţi inedite pentru cei îndrăgostiţi de scufundări şi sporturi nautice, iar pentru cei pasionaţi de arheologie şi istorie, misterele unei civilizaţii de 5000 de ani reprezintă impresii de neuitat.




EGIPT "Perla Africii" - ţara care se mândreşte cu cel mai lung fluviu din lume, îşi merită cu adevărat această denumire. Fără existenţa Nilului, care determină atât caracteristica, cât şi întreaga istorie şi economie a ţării, în acest deşert nu s-ar fi dezvoltat niciodată o cultură atât de avansată.
Cu gândul la Egipt, apar în faţa noastră locuri exotice, piramide, faraoni, comorile lui Tutanhamon şi imaginea unei civilizaţii misterioase, de mult disparuta.


Aveţi ocazia de a vizita vestitele piramide de la Gizeh şi Sfinxul, renumitul bazar din Cairo - Khan el Khalili, comorile lui Tutanhamon din Muzeul de Egiptologie, templele minunate din Luxor şi Karnak, mormintele regale în Theba, muzeul aflat în Memphis, piramidele din Sakkara sau vestigiile
romane din Alexandria.


Programele de Croazieră pe Nil vă invită să vizitaţi monumentele istorice de la Edfu şi Kom Ombo, oraşul Aswan, cu mina sa de granit, Templul lui Philae, precum şi renumitul templu al lui Ramses al II-lea din Abu Simbel.






Cei atraşi de imagini contemporane vor fi impresionaţi cu siguranţă de forfota metropolitană, bazarele şi viaţa de noapte din Cairo.
Nici o zi fără Destinaţii Promoţionale!
Pentru contact, informaţii, oferte, rezervări folosiţi
radu.stepan@gmail.com , radu.stepan@yahoo.com
radu.stepan@trm-europe.ro
yahoo ID radu.stepan , skype ID radu.stepan
tel. 0754 936 859 ,
sau folosiţi MOTORUL DE CAUTARE OFERTE din josul paginii.