vineri, 1 ianuarie 2010

Oferta Tunisia
198 Euro
7 nopti la 3*
transport cu avionul
Majoritatea celor care ajung în Tunisia se mulţumesc să se “aşeze” într-una din staţiunile de pe plaja Mediteranei şi să stea la soare. Puţini aleg un alt fel de sejur, care să le aducă un alt soi de deconectare de la viaţa de acasă.Tunisia nu este o ţară oarecare, iar modul de viaţă al arabilor de aici diferă complet de ideile noastre preconcepute privind islamismul.Imaginea despre o Tunisie sărăcăcioasă cade după un prim impact cu obiceiurile localnicilor. Un al doilea argument în această direcţie este infrastructura demnă de invidiat a Tunisiei.
Toată lumea, chiar şi cei care n-au reuşit încă să ajungă pe meleagurile Tunisiei, au aflat, într-un fel sau altul, că aici turismul funcţionează bine. Cât de bine? Să spunem, de pildă, că la mare concurenţă cu oricare ţară importantă din Europa, în care predomină civilizaţia şi creştinismul.
Nu oricine ajunge în Tunisia este curios să facă mai mult decât a se odihni pe plajă, la soare. Puţini sunt cei dispuşi să descopere deşertul de nisip al Tunisiei, să viziteze obiectivele de o reală încărcătură istorică, să străbată oazele şi satele localnicilor din sudul ţării, ale căror obiceiuri îţi răscolesc cele mai umane sentimente, înlăturând, totodată, orice urmă de prejudecată legat de modul de viaţă al arabilor, denumiţi în această parte a Tunisiei “berberi”. Peisajul legendar din zona Douz - oaza Chebika, de pildă, te duce, parcă, pe o altă planetă, rupându-te complet de realitate. De altfel, nu degeaba regizorul George Lucas a ales acest loc pentru unele scene din celebrul său film “Star Wars”.
Dintre obiectivele care merită vizitate pentru a descoperi toate aceste lucruri, menţionăm în primul rând staţiunile Sousse şi Port El Kantoui, de altfel cele mai căutate. Pentru pretenţioşi este recomandată staţiunea Hammamet, în special Yasmine Hammamet. în capitala ţării, Tunis, nu trebuie ratate ruinele Cartaginei, din care poate fi văzut şi palatul prezidenţial, precum şi oraşul alb-albastru Sidi Bou Said. Tot în Tunis poate fi vizitat şi pitorescul orăşel La Goulette, unde coexistă în linişte atât musulmani, cât şi evrei sau creştini. înspre sud-est, o primă oprire este indicată pe insula Djerba, situată în Golful Gabes, cu o suprafaţă de 514 kilometri pătraţi.

Sursa: ziuadecj.ro
Nici o zi fără Destinaţii Promoţionale!
Pentru contact, informaţii, oferte, rezervări folosiţi
radu.stepan@gmail.com , radu.stepan@yahoo.com
radu.stepan@trm-europe.ro
yahoo ID radu.stepan , skype ID radu.stepan
tel. 0754 936 859 ,
sau folosiţi MOTORUL DE CAUTARE OFERTE din josul paginii.