joi, 7 ianuarie 2010

Ofertă Austria-Viena
4 nopţi la 3 stele
tranport cu autocarul Bucuresti via Arad
199 euro/pers
Austria, ţara lui Johann Strauss Austria, ţară situată în partea de sud a Europei Centrale, ce cuprinde o parte a Alpilor de Est şi teritoriile de pe marginea Dunării, se găseşte la intersectarea drumurilor de tranzit care leagă cele mai importante centre gospodăreşti şi culturale ale Europei. Din ce în ce mai multi turişti din toată lumea călătoresc în Austria, nu numai datorită renumitelor sale oraşe pline de impresionante comori de arhitectură şi atmosferei unice, ale ofertelor culturale excepţionale şi ospitalităţii oamenilor.

Osterreich e ţara în care, chiar de la primii kilometri, eşti cuprins de vrajă, căci peisajele par a fi decoruri din poveşti, ordinea şi rigurozitatea sunt la ele acasă, iar oraşele cochete te pot ţine prizonier fără să-ţi doreşti să evadezi.

Staţiunile montane par decupate dintr-o carte de poveşti, cu balcoane înflorite, cu peisaje mirifice, lacuri cu pontoane pentru scăldat, ca să nu mai vorbim de mâncare şi vinuri. Regiunile diferite (şi foarte bine definite!) ştiu să ademenească turiştii cu specialităţi culinare - Apfelstrudel (ştrudel cu mere) cu sos de vanilie, dar şi mezeluri ori vinuri excelente: Welshriesling - vin tipic pentru zilele calde de vară, cu gust de fruct copt, Blaufrankish - vin catifelat cu arome de fructe roşii, vanilie şi ciocolată sau un Gelber Muskateller, un vin aromatic, răcoritor, cu arome de măr copt şi miere, care îl fac un vin foarte la modă. Poate şi datorită vinurilor nobile, austriecii sunt oameni veseli, plini de viaţă! Preţurile vinurilor austrice sunt între 3,5 Euro şi 37 de Euro şi pot fi gustate în orice han sau restaurant.


Barocă şi imperială, Austria este, fără îndoială, o ţară cu mănuşi albe, o ţară în care superbii cai lipiţani mai fac paradă, unde şefii de sală încă se mai înclină reverenţios ca şi cum s-ar adresa unui prinţ de Habsburg. În Viena, inima îţi bate în ritm de 3/4... Viena este o capitală plină de cupole grandioase, pieţe care seamănă cu decorurile unui spectacol şi cafenele lustruite de vreme, în care vă puteţi delecta cu fanteziile din ciocolată şi frişcă ale cofetarilor austrieci, absolut senzaţionale, credeţi-ne, secretul fiind transmis din generaţie în generaţie! Viena e un oraş complicat de frumos, ca un diamant a cărui strălucire nu piere niciodată şi, ca în mai toată Europa, cu oameni extrem de relaxaţi - de ce-ar fi altfel?!, vienezii par să pornească de la principiul "tu nu greşeşti, eşti onest". În Viena simţi Istoria învăluindu-te, te pierzi în trecut, simţi eleganţa şi rafinamentul vienez. Dar revii în prezent şi te cuprinde aerul jovial al vienezilor, te laşi condus într-una din tavernele vieneze, unde asculţi muzica tradiţională, în timp ce bei un pahar de vin Heurigen şi mănânci un wurst. Dar Viena nu se termină aici, căci ea înseamnă şi clădiri sacre - catedrale interminabile, construite în stil gotic şi baroc, înseamnă grădini imense cu plante exotice, înseamnă concerte de operă şi operetă, înseamnă o croazieră pe Dunăre.
Ofertă
4 nopţi la 3 stele
tranport cu autocarul Bucuresti via Arad
199 euro/pers
Nici o zi fără Destinaţii Promoţionale!
Pentru contact, informaţii, oferte, rezervări folosiţi
radu.stepan@gmail.com , radu.stepan@yahoo.com
radu.stepan@trm-europe.ro
yahoo ID radu.stepan , skype ID radu.stepan
tel. 0754 936 859 ,
sau folosiţi MOTORUL DE CAUTARE OFERTE din josul paginii.