vineri, 1 ianuarie 2010

O lume şi două civilizaţii

Oferta Cipru
298
7nopti-3*
transport cu avionul

Cei care doresc să aibă parte de vacanţe exotice, chiar au de unde alege. O astfel de locaţie este şi Insula Cipru, unde puteţi descoperi atât frumuseţile greceşti, cât şi pe cele turceşti. Înconjurată de Marea Mediteraneană, insula oferă nenumărate posibilităţi de a petrece o vacanţă pe cât de relaxantă pe atât de interesantă şi plină de peripeţii. Totul pe această insulă vine în întâmpinarea turiştilor. Peisajul deosebit, mărturiile istoriei, clima, precum şi căldura cu care sunt primiţi turiştii de către locuitori.


Insula Cipru este situată în regiunea Orientului Mijlociu, în Marea Mediterană şi este delimitată în teritoriu de Siria în partea de vest, iar în sud de Turcia. Având în vedere această poziţionare, Cipru oferă tot ce e mai frumos în Grecia şi Turcia. Plaje mediteraneene însorite, sate fermecatoare şi ruine ale civilizatiei antice.



Ei sunt întotdeauna primiţi cu multă căldură de localnici. Turistic, ţara merită văzută, pentru că este interesantă, are un peisaj muntos aproape de graniţe, atât în nord (Munţii Krenya) cât şi în sud (Munţii Trodoos). Între aceşti munţi se află Câmpia Mesaoriei, al cărui nume, în greceşte, înseamnă chiar „între munţi“. Toată această insulă frumoasă şi deosebită este înconjurată de Marea Mediterană.

Astăzi, capitala Ciprului, oferă nenumărate atracţii turistice şi mărturii ale unui trecut tumultos. Dacă ajungeţi acolo să nu rataţi vizitarea Centrului Cultural Heritage, a Muzeului de Istorie al Monedelor, Muzeului de Istorie Naturală şi nici Poarta Famagusta.







Sursa: ziaruldesibiu.ro

Nici o zi fără Destinaţii Promoţionale!
Pentru contact, informaţii, oferte, rezervări folosiţi
radu.stepan@gmail.com , radu.stepan@yahoo.com
radu.stepan@trm-europe.ro
yahoo ID radu.stepan , skype ID radu.stepan
tel. 0754 936 859 ,
sau folosiţi MOTORUL DE CAUTARE OFERTE din josul paginii.