sâmbătă, 27 februarie 2010

Grecia-Rodos-299 Euro-All inclusive

Oferta Insula Rodos
299 Euro
3*- All inclusive
Transport cu avionul - inclus

Cea mai mare insula din Arhipelagul Dodecaneselor, Rhodos sau Rodos este cunoscuta ca Insula Soarelui. Pindar o mentioneaza intr-una din odele sale ca fiind nascuta din unirea zeului Helios cu nimfa Rhoda.Contrastul intre casele de un alb stralucitor, ridicate pe cele doua plaje terasate si orasul vechi, formeaza una din cele mai uimitoare imagini din Grecia.


Cea mai mare insulă din Arhipelagul Dodecaneselor, Rhodos a devenit un centru regional important datorită poziţiei sale, a climatului şi a atracţiilor naturale. Pe insulă găsim, practic, trei oraşe: modern, antic şi medieval. Oraşul antic a fost fondat in 408 i.Ch. şi este situat pe vărful colinei Monte Smith. Oraşul se măndreşte cu ruinele templelor lui Zeus, Atena şi Apollo, precum şi cu Stadionul vechi şi Teatrul.
De asemenea, in Cetatea medievală poate fi văzut şi vizitat Castelul Marelui Maestru, Strada Cavalerilor Ioaniţi cu fostele hanuri construite pentru cavaleri. Oraşul medieval este inconjurat de zidurile ridicate de Cavalerii Cruciaţi.




Dacă ajungeţi pe insulă, trebuie neapărat să vizitaţi Valea Fluturilor şi băile termale de la Kalithea. La 15 kilometri de insulă se găseşte o plajă superbă ce aparţine familiei cunoscutului actor Anthony Quinn şi este pusă la dispoziţia turiştilor.
Filerimos, căndva Acropolul oraşului Ialisos, unde pe vărful muntelui se află o biserică construită de catolici in secolul al XV-lea şi preluată mai tărziu de ortodocşi. Aici se găseşte o cruce inaltă de 16 metri, cu scară interioară, pentru a putea urca şi observa panorama impresionantă a insulei.

Text: jurnalul.ro

Nici o zi fără Destinaţii Promoţionale!
Pentru contact, informaţii, oferte, rezervări folosiţi
radu.stepan@gmail.com , radu.stepan@yahoo.com
radu.stepan@trm-europe.ro
yahoo ID radu.stepan , skype ID radu.stepan
tel. 0754 936 859 ,
sau folosiţi MOTORUL DE CAUTARE OFERTE din josul paginii.